Turkuaz Kız Apart
Turkuaz Kız Apart
Kız Öğrenci Yurdu
Kız Öğrenci Yurdu
 
 
 
Hakkımızda Hizmetler Ulaşım
 
 
Ana Sayfa  
Foto Galeri  
İletişim  




 

Turizm Haftası Tepebaşı’nda coşkuyla kutlandı
19.04.2024 

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kutlandı. Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen kutlamaya Tepebaşı Kaymakamı Sadettin YÜCEL, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet FAİDECİ, şube müdürleri, okul idaresi, öğretmenleri, mezun olacak öğrenciler ve veliler  katıldı.

Tepebaşı Kaymakamımız Sayın Sadettin YÜCEL turizmin ülkemizde çok önemli bir sektör olduğunu, ilimizde turizmin çok geliştiğini ve sektöre ait pek çok işletmenin bulunduğunu söyledi.  Bu işletmelerin her zaman nitelikli iş gücü aradığını ve bu iş gücünün de Ali Güven MTAL çatısı altında yetiştirildiğini söyleyerek mezun olacak öğrencilerimize hiçbir iş kaygısı taşımamaları gerektiğini ifade etti.   Meslek hayatlarında her zaman ahlaklı ve dürüst olmalarını, turistlere karşı misafirperver bir şekilde davranmalarını, işlerinde de hep gelişime ve değişime ayak uydurarak en iyi hizmeti vermeleri gerektiğini söyledi.

 Sayın Kaymakamımız velilere çocuklarının bu okuldan mezun olarak altın bir bileziğe sahip olduklarını, onlarla gurur duymalarını ve çocuklarına karşı sevgilerini her zaman hissettirmelerini, hep onların yanında olmaları gerektiğini vurguladı.

 Okul Müdürü Harun TARHAN açılış konuşmasında, 90 öğrencimizi turizm sektörüne kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Gençlere dört  yıllık mesleki eğitimlerinin ardından   sektörün aradığı  donanımlı ve nitelikli  iş gücünün  onlar olduğunu ifade ederek gençlerden her  zaman azim ve kararlılıkla çalışmalarını, hedeflerini hep yüksek tutmalarını istedi.  Sektörün en iyi noktalarında karşılaşma ümidiyle çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Kutlama programında öğrenciler tarafından halk oyunu dansları sergilendi.  İngilizce  şarkılar, günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Bayrak  ve  flama devir tesliminden sonra   flambe ve  kokteyl  şovlar yapılarak misafirlere görsel şölen yaşatıldı. Şovları gerçekleştiren öğrencilerin ilimiz genelinde yapılan MEB Gastronomi ve Yemek Festivali yarışmasında aldıkları birincilik ödülleri Tepebaşı Kaymakamı Sayın Saadettin YÜCEL tarafından verildi.

Tüm öğrenciler Tepebaşı Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü’yle birlikte mezuniyet pastasını kesti,  ardından kep atma töreni gerçekleştirildi.

Geleneksel mezuniyet pilavı ikram edilerek program sona erdi.

 

Gönderen: journal
1559 defa okundu 
 


Eğitim
Kut’ül Amâre Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü Kutlama Programı Düzenlendi
Yeni Müfredatta "Tarih" Eğitiminde Köklü Değişiklik
ESOGÜ 2023 Yılı Ödülleri Sahiplerini Buldu
TÜBİTAK 100. yıl özel çağrısında Anadolu Üniversitesi Akademisyenlerinden büyük başarı
Anadolu Üniversitesi, turizm alanında en çok akreditasyon alan üniversite oldu

 

 
 
  Ziyaretçi: 1226606 - Hit: 1280567