ARİF SARI - MEKAN MÜHENDİSLİK
ARİF SARI - MEKAN MÜHENDİSLİK
Proje Tasarım & İnşaat Yapıları
Proje Tasarım & İnşaat Yapıları
 
 
 
 
 
Ana Sayfa  
İletişim  




 

Ekonomi İçin Güç Birliği: AK Parti İl Başkanı Albayrak, MÜSİAD ile Buluştu
9.05.2026 

MÜSİAD Eskişehir tarafından düzenlenen "Kahvaltı ve Hasbihal Programı", Eskişehir’in ekonomik potansiyelinden küresel iş birliklerine kadar geniş bir yelpazede istişarelere sahne oldu. Programa MÜSİAD Belçika yönetiminin de katılması, Eskişehir-Avrupa hattındaki ticari vizyonu ön plana çıkardı.

ESKİŞEHİR – Şehrin sanayi ve iş dünyasının nabzını tutan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ı ağırladı. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma, yerel üretim kapasitesinin uluslararası ağlarla entegrasyonu konusundaki kararlılığı bir kez daha ortaya koydu.

Belçika’dan Eskişehir’e Ticaret Köprüsü

Programın en dikkat çekici detaylarından biri, MÜSİAD Belçika Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımı oldu. Eskişehir’in yatırım ikliminin ve üretim gücünün küresel ölçekte değerlendirildiği toplantıda, MÜSİAD’ın yurt dışındaki güçlü iş ağının Türkiye ekonomisi ve Eskişehirli ihracatçılar için sunduğu fırsatlar masaya yatırıldı.

"İş Dünyası Büyüme Hedeflerimizin Stratejik Ortağıdır"

Programda iş insanlarına hitap eden AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, sivil toplum kuruluşlarının ve müteşebbislerin ekonomik kalkınmadaki kritik rolüne değindi. Albayrak, "Yatırım, istihdam ve üretim odaklı her adım, Türkiye’nin büyüme hedeflerinde stratejik bir değer taşımaktadır. Şehrimizin kalkınması için iş dünyamızın yanındayız," mesajını verdi.

MÜSİAD Başkanı Özdemir: "Uluslararası Vizyonu Önceliyoruz"

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir, kamu ve iş dünyası arasındaki istişare kültürünün önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

"MÜSİAD olarak sadece yerel değil, küresel bir iş dünyası ağı inşa ediyoruz. Bugün Sayın Gürhan Albayrak ve MÜSİAD Belçika heyetiyle gerçekleştirdiğimiz verimli istişareler, bu vizyonun bir parçasıdır. Üretimi ve ticareti merkeze alan anlayışımızla hem Eskişehir’imize hem de ülkemize değer katmaya devam edeceğiz."

Eskişehir’in ekonomik geleceği ve yeni yatırım fırsatları üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Gönderen: haber
3089 defa okundu 
 


Ekonomi
Eskişehir’de Girişimcilik Rüzgârı: Nisan Ayında İş Yeri Açılışlarında Büyük Artış!
ASELSAN, Geleceğin Teknolojilerini SAHA 2026’da Vitrine Çıkardı
Gökyüzünde Bahar Rekoru: 4 Ayda 67 Milyon Yolcu Havayolunu Seçti
ATAP Demo Day Yatırımcı ve Girişimciyi Buluşturdu
Savunma, Uzay ve Havacılık Sanayii KOBİ’lerine KOSGEB’den Destek

 

 
 
  Ziyaretçi: 1096701 - Hit: 1099758