Boyasız Göçük Düzeltme ve Dolu Hasarı Tamiri
Boyasız Göçük Düzeltme ve Dolu Hasarı Tamiri
Boyasız Göçük Düzeltme,Dolu Hasarı tamiri, Göçüksan
Boyasız Göçük Düzeltme,Dolu Hasarı tamiri, Göçüksan
 
 
 
Boyasız Göçük Düzeltme Dolu Hasarı Tamiri Far Temizliği Boya Koruma
 
 
Ana Sayfa  
İletişim  


hava durumu



 

Dikkat bu yollar Eskişehir’de 1 Mayısta Kapalı olacak
30.04.2024 

Eskişehir Emniyeti, 1 Mayıs dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle trafiğe kapalı yolları ve alternatif güzergahları açıkladı. Peki 1 Mayıs’ta Eskişehir’de hangi yollar trafiğe kapatılacak? Eskişehir’de Alternatif güzergahlar neler? İşte,1 Mayıs’ta Eskişehir’de kapatılacak yollar ve alternatif ulaşım yolları listesi.

1 Mayıs trafiğe kapalı yollar listesi paylaşıldı. İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olan 1 Mayıs’ta Eskişehir’de yapılacak etkinlikler bitene kadar bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İşte,1 Mayıs’ta kapatılacak yollar ve alternatif ulaşım güzergahları listesi;

Haller Kavşağı (Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN Bulvarı Cengiz Topel Caddesi Zübeyde Hanım Caddesi Hatboyu -1 Caddesi Kavşağı) ile Cumhuriyet Meydanı (Gazi Yakup Satar Caddesi Zübeyde Hanım Caddesi Hatboyu 1 Caddesi ve Hatboyu 2 Caddesi Kavşağı) arası çift yönlü araç trafiğine kapatılacaktır.

Araç trafiğine kapatılan bu alanlara açılan Cadde ve Sokaklardan araç çıkışlarına izin verilmeyecek ayrıca Hatboyu 1 Caddesi, Hatboyu – 2 Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Gazi Yakup Satar Caddesi üzerine 30.04.2024 günü saat 20.00’dan 01.05.2024 tarihi etkinlik bitimine kadar araç parkına izin verilmeyecektir.

Aynı zamanda Eskişehir Emniyeti; “Tüm uyarılara rağmen park edilen araçlar güvenlik nedeniyle çektirilerek muhafaza altına alınacağından, araç sürücülerinin araçlarını yukarıda belirtilen Bulvar ve Cadde üzerlerine park etmemeleri, araçlarını uygun park alanlarına / otoparklara park etmeleri ve alternatif güzergahları kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri önemle rica olunur.” dedi.

Gönderen: journal
7766 defa okundu 
 


Güncel
Odunpazarı Belediyesinden çaya zam
Ataç "zaten yıllardır tasarruf yapıyoruz’ dedi.. Duyanlar inanamadı
Eskişehir’de gece hatları başlıyor
Eskişehir’de ulaşıma zam
Kat karşılığı dönüyüm mütehaitlere anlatıldı

 

 
Otomobil-Motorsiklet
Türkiye’de Elektrikli Araçların Değeri “Düşmüyor”!
Otomotiv ödüllerinin yıldızı: Kia EV9
Yaşlı Araç Parkı Yedek Parça Sektörüne Yarayacak!
Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Dolu Afetine Karşı “Yapay Zekâ” Önlemi!

 
  Ziyaretçi: 2089927 - Hit: 2116664