Eskişehir Çiçek Gönderme
Eskişehir Çiçek Gönderme
Çiçek Gönderme
Çiçek Gönderme
 
 
 
Çiçekciler Çiçek Siparişi Çiçek Gönder Makaleler
 
 
Ana Sayfa  
İletişim  


Ürün / Hizmet 
Çeşide Göre Çiçekler
Gönderime Göre


 


Makaleler



Makaleler
Sevgililer Günü Çiçekleri

6 Kasım 2014 Perşembe

Kadın ve erkeğin yaratılışından bu yana ‘’aşk’’,  efsanelere konu olan, uğruna destanlar yazılan bir kavramdır.  Aziz Valentine’den bu yana kutlanan Sevgililer Günü’nde, aşkı en güzel şekilde ifade etmenin yolu ise birbirinden güzel Sevgililer Günü Çiçekleri ’nden geçiyor.

Sevgiliye çiçek almak, yapılacak en romantik hareketlerden biridir. Peki sevgiliye bu özel günde hangi çiçekler gönderilir?

Sevgiliye çiçek önerilerimizi bu başlık altında topladık.

Kırmızı Gül

Aşkı tüm çiçeklerden en güzel kırmızı güller anlatır. Romantizm ve tutkuyu en özel haliyle betimleyen kırmızı güller, sevgilinin ellerinde aşka ulaşır. Sevgilinize göndereceğiniz kırmızı güllerden özel bir aranjman veya el buketi ile sevgilinizin Sevgililer Gününü unutulmaz kılabilirsiniz.

Beyaz Gül

Saf, temiz ve sonsuz sevgiyi ifade eder beyaz güller… Bu özel günde sevgilinize evlenme teklifi etmeyi düşünüyorsanız, aldığınız yüzüğün yanında beyaz güller ile romantik bir ambiyans yaratabilir, sevgilinizi oldukça duygulandırabilirsiniz.

Orkide

Görkemli ve ihtişamlı duruşuyla göz kamaştıran orkide, sevgilisine çok özel bir sürpriz yapmak isteyenler için ideal bir seçim. Sevgililer Günü için saksı orkidelerini tercih ederseniz, bu romantik jestiniz sevgilinizin evinin veya ofisinin en güzel yerinde, güzelliğini uzunca bir süre koruyabilir.  

Lilyum

Zarafetin ve asaletin sembolü lilyum, zarif sevgilinize gönderebileceğiniz Sevgililer Günü çiçeklerinden bir diğeri. Beyaz lilyumlardan oluşan bir aranjman veya kırmızı/beyaz güllerle kombine edilmiş beyaz lilyumlar, o’na olan sevginizi anlatmak için eşsiz bir seçim olacak.

 

 Unutmayın; Sevgililer Günü Çiçeksiz Olmaz! :)  

 


3633 kez okundu


Diğer Başlıklar


Çiçek Bakımı  
Burca Göre Çiçekler  
Özel Günler  
Çiçek Notları  
ÇİÇEK ANLAMLARI  
Doğum günü mesajları  
Sevgililer Günü Çiçekleri  
Nereden Çıktı Bu Sevgililer Günü?  
Sevgililer Günü Çiçekçi  

Toplam Kayıt: 9 [9 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
 
  Ziyaretçi: 1061838 - Hit: 3633