İlkadım Bebek Gereçleri
İlkadım Bebek Gereçleri
0-1 Yaş Bebek Giyim ve Gereçleri
0-12 Ay Bebekler İçin İhtiyaç Duyacağınız Herşey
0-1 Yaş Bebek Giyim ve Gereçleri
0-12 Ay Bebekler İçin İhtiyaç Duyacağınız Herşey
 
 
 
Hakkımızda
 
 
Ana Sayfa  
Genel Bilgiler >  
Dikkat Edilecekler >  
İletişim  




 

Kût’ül Amâre Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlandı
30.04.2025 

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nde Kût'ül Amâre Zaferi Coşkuyla Anıldı

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi, Kût'ül Amâre Zaferi'nin 109. yıl dönümünü anlamlı bir programla kutladı.

Etkinlikler, okulun öğrencileri tarafından hazırlanan ve milli mücadele ruhunu yansıtan birbirinden güzel eserlerin yer aldığı **"Bayrağın İzinde Resim Sergisi"**nin açılışıyla başladı. Ziyaretçiler, gençlerinPerspective'inden milli duyguları yansıtan çalışmaları ilgiyle inceledi.

Sergi açılışının ardından program, okulun konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma töreninde, Okul Müdürü Aynur Özden günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Özden, Kût'ül Amâre Zaferi'nin tarihi গুরুত্বunu ve milli birlik beraberlik açısından taşıdığı önemi vurguladı.

Programın devamında ise öğrenciler tarafından hazırlanan "1916: Şanlı Direniş Oratoryosu" sahnelendi. Öğrencilerin etkileyici performansıyla canlandırdığı oratoryo, Kût'ül Amâre'deki kahramanlık destanını izleyicilere duygusal anlar yaşatarak aktardı.

Anma programına İl Millî Eğitim Müdür Vekili Muammer Demirkan, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Gönderen: journal
1039 defa okundu 
 


Ekonomi
TEI, Güç Birliği Projesi ile Tedarik Zincirini Geliştiriyor
Eskişehir Rokada Türkiye Şampiyonluğunu Taçlandırdı
TPAO Macaristan’da Petrol ve Doğal Gaz Arayacak
ASELSAN İstikrarlı Büyümesini Sürdürüyor
Güçlü Ekonomimizin Arka Planında 32 Milyonu Geçen İstihdam Yapımız Bulunuyor

 

 
Eğitim
Minik Yıldızlar Dijital Bağımlılığa Karşı Sahne Aldı!
Kût’ül Amâre Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlandı
Eskişehir Teknik Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi Web Sayfası Yayında
Rektör Adıgüzel Endonezya’da akademik iş birliği ziyaretlerinde bulundu
ÖĞRENCİLER, 15 TEMMUZ’U ESERLERİYLE ANLATACAK

 
  Ziyaretçi: 3265444 - Hit: 3351909