Çağlar Erkek Apart
Çağlar Erkek Apart
Erkek Öğrenci Yurdu
Erkek Öğrenci Yurdu
 
 
 
Hakkımızda Ulaşım
 
 
Ana Sayfa  
Haber ve Duyurular >  
Foto Galeri  
İletişim  




 

Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden Mesleki Eğitime Yeni Müfredat Desteği
26.09.2026 
Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında mesleki ve teknik eğitim öğretmenlerine yönelik düzenlenen eğitim programını ziyaret etti. Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlerle bir araya gelen Aydın, yeni müfredatın sahadaki uygulamalarını ve yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ EĞİTİMLERİ ESKİŞEHİR'DE DEVAM EDİYOR

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin yetkinlik ve beceri odaklı yaklaşımını eğitim sahasına aktarmak amacıyla düzenlenen öğretmen eğitimleri Eskişehir’de tüm hızıyla sürüyor. Program kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın, mesleki ve teknik eğitim branşındaki öğretmenlere yönelik yürütülen eğitim oturumuna ziyarette bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk MTAL’de Öğretmenlerle Buluşma

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda derslikleri ve çalışma salonlarını gezen İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın, eğiticiler ve katılımcı öğretmenlerle yakından ilgilendi. Yeni müfredat modelinin getirdiği beceri temelli öğrenme süreçleri, ders materyallerinin uyumu ve mesleki eğitimin geleceği üzerine öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

"Yeni Model Mesleki Eğitimde Niteliği Artıracak"

Eğitim çalışmalarının gidişatı hakkında eğitim yöneticilerinden detaylı bilgi alan Sinan Aydın, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin öğrenciyi merkeze alan, bütüncül ve nitelikli yapısına vurgu yaptı. Modelin sahadaki uygulayıcısı olan öğretmenlerin özverili gayretlerinin sürecin en kritik unsuru olduğunu belirten Aydın, katılım sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür ederek mesleki çalışmalarında başarılar diledi.

Gönderen: haber
1782 defa okundu 
 


Eğitim
Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden Mesleki Eğitime Yeni Müfredat Desteği
ESTEKFEST 2026 Kapsamında "COP31 Paneli" Gerçekleştirildi
ESTÜ Ailesine Yeni Katılan Gençler Kampüs Yaşamına "Merhaba" Dedi
Seyitgazi’de Gece Gökyüzü Gözlemi ve Atölyelerle Bilim Şenliği Başladı
ESTEKFEST 2026’da Geleceğin Teknolojileri Masaya Yatırıldı

 

 
 
  Ziyaretçi: 1263535 - Hit: 1294065