Beyazaltın - Koltuk Yıkama Şirketi 0545 308 65 65
Koltuk yıkama,Ev, Merdiven, Villa, Büro, Okul ve İnşaat Sonrası Temizlikleri
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü caddesi No:20/32
iletisim@temizliksirketlerieskisehir
0545 308 65 65

Başkan Ünlüce vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi

18.04.2024 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyük Park içerisinde düzenleme yapılacak alanları incelerken burada vatandaşlardan gelen öneri ve talepleri dinledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Şarhöyük mahallesinde bulunan Büyük Park içerisinde başlattığı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.

Çalışma yapılacak alanları yerinde görmek üzere alana giden Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, teknik personelden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ve bürokratların da eşlik ettiği ziyarette Ünlüce’yi gören vatandaşlar yanına gelerek Başkanlık görevi dolayısıyla tebrik ettiler. Ünlüce’ye yeni görevinde başarılar dileyen ve parka severek geldiklerini ifade eden vatandaşlar yapılacak düzenleme hakkında öneri ve taleplerini de aktardılar.

Ünlüce, hemşehrilerinin önerilerini dinlerken bürokratlar da notlarını aldılar. Gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eden Ünlüce, görüşlerini aktaran vatandaşlara teşekkür ederek hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Gönderen: journal
7621 defa okundu 
 


Güncel
ULUSAL EGEMENLİK
Kalabak suyuna beklenen zam geldi
Eskişehir’de Hayır Çarşısı Açıldı!
Dikkat bu yollar Eskişehir’de 1 Mayısta Kapalı olacak
Tramvay seferleri bir saat durdu