Yenigün Gazetesi
Günlük Yerel Gazete
Ertuğrulgazi Mh. Arzugül Sk. No: 42
eskisehiryenigun@gmail.com
0 222 222 00 90

Eskişehir’de Hayır Çarşısı Açıldı!

30.04.2024 

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Odunpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Reşadiye Camii avlusunda Eskişehir Teknik Üniversitesi Camii, Müftülük Hizmet Binası ve Kur'an Kursu, Reşadiye Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatları ile Hediyem Kitap Olsun kampanyaları yararına hayır çarşısı açılışı gerçekleşti.

Açılışa Vali Yardımcısı Salih Altun , İl Müftüsü Bekir Gerek ve eşi Hatice Gerek , İl Müftü Yardımcıları Aytekin Akçin, Berrin Erdoğan,Dilaver Şahin, Faruk Latifoğlu, İsrafil İğde, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım , Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Din Görevlisi Salih Osmanoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetıyla başladı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, “Milletimiz tarih boyunca hayri hizmetlere çok değer vermiş ve nice vakıflar kurmuş, nice vatana ve millete hizmet edecek yapılar yaptırmıştır” diyerek hayır çarşısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Vali Yardımcısı Altun ise konuşmasında İl Müftüsü Bekir Gerek'e Eskişehir'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Müftülük hizmet binasını hocamız gayretiyle il il gezerek son haline getirdi. İnşallah yakında açılışını da yapmak nasip olur" dedi.

Ardından İl Müftü Yardımcısı Aytekin Akçin'in yaptığı dua ile kurdele kesimiyle hayır çarşısı açıldı.

Hayır çarşısında ev yemekleri, el işleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait kitaplar satılıyor. Hayır çarşısı 3 Mayıs Cuma gününe kadar 5 gün boyunca açık kalacak.

 

Gönderen: journal
8634 defa okundu 
 


Güncel
Odunpazarı Belediyesinden çaya zam
Ataç "zaten yıllardır tasarruf yapıyoruz’ dedi.. Duyanlar inanamadı
Eskişehir’de gece hatları başlıyor
Eskişehir’de ulaşıma zam
Kat karşılığı dönüyüm mütehaitlere anlatıldı

 

 
Ziyaretçi: 363.000 - Hit: 363.243
eskişehir  eskisehirburada.com
Yenigün Gazetesi - 0 222 222 00 90