TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu
Kız - Erkek Öğrenci Yurtları
Akarbaşı Mh. Dr.Sadık Ahmet Cd. No:13


eskisehir@tsk.org
0 (222) 224 12 46

ESTÜ’de Bayramlaşma Sevinci

9.04.2024 

ESTÜ akademik ve idari personeli geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. ESTÜ 2 Eylül Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu fuaye alanında 5 Nisan Cuma günü gerçekleşen törene, Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL ile akademik ve idari personel katıldı.

ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan ÖZCAN "Ramazan Bayramının ülkemize, İslâm âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni ederim"

Bayramlaşma töreninde konuşan ESTÜ Rektörü Prof. Dr. ÖZCAN,  birlik ve beraberlik temennisinde bulunarak, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı harekete geçiren mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, İslâm âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni eder; nice bayramlara ulaşmak dileğiyle başta Eskişehir Teknik Üniversitesi olmak üzere, şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım." dedi.

Tören, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan ÖZCAN’ın programa katılanlarla tek tek bayramlaşmasının ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Gönderen: journal
5662 defa okundu 
 


Eğitim
Resim ve Şiir Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi
“Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” Konferansı
ESTÜ’den UNESCO Kürsüsü Başarısı
Esogü Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na Katıldı
Yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne açıldı

 

 
TSK Eğitim Vakfı Öğrenci Yurdu - 0 (222) 224 12 46