Kardeşler Erkek Apart
Erkek Öğrenci Apart
Eski Bağlar Mh. Deneme Sk. No:3 Tepebaşı
kardeslerapart@eskisehir.net.tr
0222 323 43 75 - 0507 583 11 39 - 0 505 140 40 69

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi 25. Yaşını Kutladı!

9.04.2024 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) 5 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi, 25. yaşını eğitim dostları, çocuklar, gönüllüler ve çalışanlarıyla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında ilköğretim çağındaki çocuklara 29 yıldır nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) 5 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nin 25’inci kuruluş yıldönümünü ‘Fotoğraflarla 25 Yıl’, ‘Çocuk Korosu ve Dans Grubu Gösterisi’ ile kutladı. 5 Nisan’da Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşen kutlamaya; Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faideci, TEGV Eğitim Dostu Mustafa Kantarcı, öğretmenler, veliler, gönüllüler ve çocuklar katıldı. Kuruluş aşamasından bugüne gerçekleştirilen yüzlerce organizasyon, gönüllü ve çocuk etkinliklerini fotoğraflarla izleyenler, dans grubu gösterisi ile coşkulu anlar yaşadı. 

“12 ilkokul ile ortak çalışmalar yürütüyoruz”

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi Yöneticisi Serpil Öztürk ve ekibi yaşadıkları mutluluğu ve 25 yılın yaşattığı gururu şu sözlerle aktardı:

“2023-2024 etkinlik yılında yüz yüze eğitim etkinliklerimizle çocuklarımıza altı alan ve kulüp etkinliklerimizle nitelikli eğitim desteği vermeye devam ediyoruz. Bu yıl, 2 bin 802 çocuk üyemiz, 330 aktif gönüllümüzün desteğiyle etkinliklerimizden yararlanıyor. Ayrıca, MEB-TEGV iş birliği protokolü kapsamında 12 ilkokul ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımızın mutlu bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi için eğitim gönüllülerinin Türkiye’nin pek çok noktasında faaliyet göstermesini sağlayan başta vakfımızın kurucusu merhume Sayın Suna Kıraç’ı minnetle anıyor, emeği geçenlere, kurulduğu günden bu yana desteğini esirgemeyen yerel yönetimlere, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kurum/kişiler, veliler, gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep birlikte nice yıllara.”

Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi kuruluşundan bu yana 5 bin 712 gönüllüsünün desteği ile 91 bin 605 çocuğa eğitim desteği sağladı.

 

Gönderen: journal
1461 defa okundu 
 


Eğitim
Resim ve Şiir Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi
“Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” Konferansı
ESTÜ’den UNESCO Kürsüsü Başarısı
Esogü Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na Katıldı
Yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne açıldı

 

 
Kardeşler Erkek Apart - 0222 323 43 75