Kardeşler Erkek Apart
Erkek Öğrenci Apart
Eski Bağlar Mh. Deneme Sk. No:3 Tepebaşı
kardeslerapart@eskisehir.net.tr
0222 323 43 75 - 0507 583 11 39 - 0 505 140 40 69

Anadolu Üniversitesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi

28.03.2024 

Kütüphane Haftası kapsamında 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen  “Kitap Okuyoruz” etkinliği Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kitap okumanın önemine ilişkin bu anlamlı etkinliğe Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen, Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi Daire Başkanı Gültekin Güllü, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım gösterdi.

Rektör Erdal: “Geniş olanakları olan bir kütüphaneye sahibiz”

Kütüphanelerin ve kitap okumanın önemine değinen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal konuşmasında şunları aktardı: “Kütüphane konusunda şanslı kurumlardan birisiyiz. 7/24 açık kütüphanemiz ve milyonları aşan kaynağımız var. Kütüphanemiz, Üniversitemizin en büyük hazinesi. Bu hazineden Eskişehir halkı, öğrencilerimiz ve personellerimiz istifade ediyor. Doğru bilgiye ve kaynaklara ulaşmak için en önemli başvuru kaynağımız kitaplar ve kütüphaneler. 81 ilimizde güçlü kütüphanelerimizle bu konuda önemli bir ilerleme kat ettik.”

Kitap okuma etkinliğinde Anadolu Üniversitesi’nde en fazla ödünç kitap alan üç personel ve üç öğrenciye Rektör Erdal tarafından hediye takdim edildi. Kitap okuma programı, Rektör Erdal tarafından Merkez Kütüphanede öğrencilere kitap armağan edilmesi ile sona erdi.

 

Gönderen: journal
1526 defa okundu 
 


Eğitim
Resim ve Şiir Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi
“Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” Konferansı
ESTÜ’den UNESCO Kürsüsü Başarısı
Esogü Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na Katıldı
Yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne açıldı

 

 
Kardeşler Erkek Apart - 0222 323 43 75