Kanal 26 TV
Eskişehir Yerel TV
Tunalı Mah.Gaffar Okkan Cd. No:1 Tepebaşı
kanal26@kanal26.tv
0(222) 323 26 26

Vatandaştan Yetkililere Tepki: “Kaldırımlar Artık Araç Garajına Döndü"

2.08.2025 

“Kaldırımlar Artık Araç Garajına Döndü, Daha Ne Kadar Göz Yumacaksınız?”

Eskişehir – Fatih Mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi'nde yaşanan kaldırım işgali sorunu, vatandaşların tepkisine neden oldu. Kaldırımların araç sürücüleri tarafından "kişiye özel garaj" ve "otopark" olarak kullanılmasına isyan eden bölge sakinleri, belediye yetkililerini ve başkanlarını bu duruma göz yummakla eleştirdi.

Basın aracılığıyla yetkililere seslenen vatandaşlar, belediyeye yaptıkları başvuruların dikkate alınmadığını belirterek, “Kaldırım işgalleri boyut atladı. Ne kadar görmezden geleceksiniz? Kaldırımlar neden yayalar için güvenli hale getirilmiyor?” şeklinde sorular yöneltti. Belediye başkanlarının şehirde hiç kaldırımda yürümediklerini ya da bu işgalleri görmediklerini ima eden vatandaşlar, sorunun çözümünün belediyelerde olduğunu vurguladı.

Vatandaşlar, belediye başkanlarından kaldırım işgallerini engellemek için somut adımlar atılmasını istedi. Bu adımlar arasında, tüm kaldırımlara demir, beton bariyerler veya dubalar yerleştirilmesi önerisi öne çıktı.

Gönderen: journal
1256 defa okundu 
 


Güncel
Eskişehir’de Yemenli Öğrencilere Irkçı Saldırı İddiası ve Polis İhmali Suçlaması
Vali Hüseyin Aksoy, İnönü’de Muhtarlarla Buluştu
Eskişehir’de Facianın Eşiğinden Dönüldü: Günlerce Akan Su Elektrik Direğini Deviriyordu
Umre Parasıyla Yaptırdı, Bürokratik Engellere Takıldı
Vatandaştan Yetkililere Tepki: “Kaldırımlar Artık Araç Garajına Döndü"

 

 
Kanal 26 TV - 0(222) 323 26 26