Eskişehir EDA Temizlik Şti 0530 746 82 66 - 0542 260 86 02
ESKİŞEHİR TEMİZLİK HİZMETLERİ KOLTUK YIKAMADA SÜPER FİYAT
TEMİZLİĞİN GÜVENİLİR ADRESİ BİZİMLE ÇALIŞIN FARKI GÖRÜN EDA TEMİZLİK FARK YARATIR
TASKI SATIŞ TEMSİLCİSİ Öznur AYDIN-0 530 746 82 66

HASAN POLATKAN CAD.DOĞANCAN SOK ESKİŞEHİR
ayarstemizlik26@gmail.com
0530 746 82 66 - 0542 260 86 02

Ak Gençlik’ten Orman Yangınlarıyla Mücadeleye Destek

8.07.2025 

Tepebaşı Gençlik Kolları Yangın Eğitimi Aldı!

AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları, son günlerde ülke genelinde artan orman yangınlarına karşı bilinçlenmek amacıyla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından verilen yangın eğitimine katıldı. Kocakır mevkiinde gerçekleşen eğitime, AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Berkant Deniz Acar ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak etti.

Eğitimde, orman yangınlarına ilk müdahalenin nasıl yapılacağı konusunda bilgiler alan gençler, ülke genelindeki yangınların sebepleri ve önlenmesi gereken durumlar hakkında da detaylı bir şekilde bilgilendirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Berkant Deniz Acar, ülkede çıkan orman yangınlarının çoğunun bilinçsizlikten kaynaklandığına dikkat çekti. Acar, "Maalesef ülkemizde çıkan orman yangınları bilinçsiz vatandaşlar tarafından çıkıyor. Ülkemizin ciğerlerini yakan bu bilinçsiz şahıslar yüzünden güzelim ormanlarımız yok oluyor. Bu durum biz gençleri oldukça üzüyor" dedi.

Aldıkları yangın eğitiminin oldukça verimli geçtiğini belirten Acar, vatandaşların da bilinçlenmesi için bu tür eğitimlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı. "Orman Bölge Müdürlüğümüz tarafından verilen bu tür eğitimlerin çoğalması yangınların önüne geçecektir diye düşünüyorum. Biz Ak Gençlik olarak bu ve buna benzer eğitimlere katılmaya devam edeceğiz. Bize yangın eğitimi veren Orman Bölge Müdürlüğümüzün yetkililerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu eğitimle, AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları, orman yangınlarıyla mücadelede aktif rol alma ve toplumsal farkındalığı artırma yönünde önemli bir adım atmış oldu.

Gönderen: journal
3815 defa okundu 
 


Bilim-Teknoloji
Türksat’tan Suriye’ye Kritik Uydu Desteği: Kamu Altyapıları Güçleniyor!
Türkiye’nin Gururu TÜRKSAT 6A Uzaydaki İlk Yılını Başarıyla Tamamladı!
İş yerlerinde mobil güvenliği artırmak için 8 öneri
Yaz Mevsimi, Dijital Oyunların Altın Çağına Dönüştü
Belgenet ile 100 Milyondan Fazla Belge Dijital Ortamda Hazırlandı

 

 
Ekoloji
Eskişehir Ormanları Tehdit Altında: Kurumaların Nedeni Araştırılıyor!
Orman Zararlılarına Karşı Biyolojik Mücadelede Rekor Kırıldı!
Türkiye, Son 55 Yılın En Sıcak 4. Haziran Ayını Yaşadı: 5 Merkez Kendi Rekorunu Kırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İklim Kanunu Açıklaması
Ak Gençlik’ten Orman Yangınlarıyla Mücadeleye Destek