Eskişehir Nakliye Evden Eve
Nakliye Evden Eve Nakliyat ve Taşımacılık
Hoşnudiye Mh. Siloönü Sk. 8/A
bilgi@eskisehirnakliye.gen.tr
0222 234 57 37 - 0 532 253 27 74 - 0532 482 02 72

EFKM’de Kitap Fuarı ve Eğitim Günleri heyecanı yaşanacak

25.04.2024 

ETO Başkanı Metin Güler, odanın girişimleriyle Eskişehir’de 27 Nisan-5 Mayıs günleri arasında yeniden kitap fuarı düzenleneceğini belirterek, 27-28 Nisan günlerinde ise özel eğitim kuruluşlarının velilerle ve öğrencilerle Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde buluşacağını vurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde (EFKM) Eskişehir Kitap Fuarı ve Özel Eğitim Kurumları Tanıtım Günleri olmak üzere aynı anda iki etkinlik birden düzenleneceğini söyledi. Eskişehir Ticaret Odası’nın girişimleriyle ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Eskişehir Kitap Fuarı’nın 27 Nisan Cumartesi günü başlayacağını belirten ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Kitap Fuarı’nın 5 Mayıs 2024 tarihine kadar açık olacağını ve fuarda 276 civarında marka, yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun yer alacağını söyledi.

Kitap Fuarı Eskişehir’in öğrenci şehri kimliğiyle örtüşüyor

Fuarda imza günleri ve etkinliklerin de gerçekleştirileceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, fuarda yaklaşık 400 yazarın okurlarıyla buluşacağını dile getirdi. Eskişehir Kitap Fuarı’nın eğitim seviyesi yüksek olan ve üç üniversitesi bulunan Eskişehir’in, öğrenci şehri kimliğiyle örtüştüğünü belirten Güler, fuara çevre illerden de ziyaretçilerin beklendiğini kaydetti.

Özel eğitim kuruluşları Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde buluşuyor

Fuarla eş zamanlı olarak 27-28 Nisan günlerinde, Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde Eskişehir Özel Eğitim Kurumları Tanıtım Günleri’nin düzenleneceğini de belirten ETO Başkanı Metin Güler, etkinlikte Eskişehir Ticaret Odası üyesi özel okulların (kolejler), anaokullarının, kreşlerin, dil kurslarının, rehabilitasyon merkezlerinin, kişisel gelişim kurslarının, özel öğretim kurslarının, sürücü kurslarının ve her türlü özel eğitim kuruluşlarının yer alacağını ifade etti. Özel eğitim kurumlarının EFKM çatısı altında ilk kez öğrencilerle ve velilerle buluşacağını belirten ETO Başkanı Metin Güler, bu sayede hem eğitim sektörüne hem de öğrencilerin kariyer planlamasına katkı sağlanacağını dile getirdi.

Gönderen: journal
6092 defa okundu 
 


Ekonomi
Seyitgazi Bölgenin Turizm Yıldızı Olabilir
Akıllı ulaşımda hedef yerli ve milli ulaşım ağı
Çifteler, Günyüzü Ve Sivrihisar Kanola Çiçekleriyle Sarıya Boyandı
Eskişehir’de şarküteri işletmelerine gıda güvenliği eğitimi
Özel eğitim kuruluşları tanıtım günleri’ne yoğun ilgi