Eskişehir Böcek İlaçlama
Böcek İlaçlama Haşere İle Mücadele
Garantili Güvenli Kokusuz Böcek İlaçlama

İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak No:18/A Odunpazarı Eskişehir
bilgi@eskisehirbocekilaclama.com
0549 547 26 87 - 0549 548 26 84

OEDAŞ’tan Eskişehir Muhtarlarına Anlamlı Ziyaret: "Doğrudan İletişime Büyük Önem Veriyoruz"

24.10.2026 
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) heyeti, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Eskişehir’deki muhtar derneklerini ziyaret etti. Kentteki yatırım, bakım ve onarım çalışmalarının değerlendirildiği görüşmelerde konuşan OEDAŞ Genel Müdürü Dr. Necmi Odyakmaz, sahadaki hizmet kalitesini artırmada muhtarlarla kurulan doğrudan iletişimin kritik rol oynadığını vurguladı.

OEDAŞ’TAN ESKİŞEHİR’DEKİ MUHTAR DERNEKLERİNE ZİYARET: "SAHADAKİ EN ÖNEMLİ PAYDAŞIMIZ MUHTARLARIMIZ!"

Eskişehir, Bilecik, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Eskişehir’de faaliyet gösteren muhtar derneklerinin yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretler kapsamında OEDAŞ Eskişehir İl Müdürü Burak Karşit, Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat Tayfur İnay ve Kıdemli Kurumsal İletişim Uzmanı Gamze Çelik; Türkiye Muhtarlar Federasyonu Eskişehir Şubesi Başkanı Mustafa Gazi Uzun, Tepebaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Güler ve beraberlerindeki heyetle görüşmeler gerçekleştirdi.

MAHALLELERİN ALTYAPI VE BAKIM TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI

Görüşmelerde OEDAŞ’ın Eskişehir genelinde sürdürdüğü elektrik şebekesi yatırımları, periyodik bakım ve onarım faaliyetleri ile müşteri hizmetleri süreçleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Mahalle muhtarları da kendi bölgelerinde öne çıkan aydınlatma, şebeke yenileme ve altyapı taleplerini OEDAŞ yetkililerine iletti.

DR. NECMİ ODYAKMAZ: "DOĞRUDAN İLETİŞİM SAHA ÇALIŞMALARIMIZA GÜÇ KATAN BİR unsur"

Muhtarların yerel yönetimlerin ve toplumsal hizmetlerin en temel taşı olduğunu belirten OEDAŞ Genel Müdürü Dr. Necmi Odyakmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sahadaki hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda geliştirebilmek için muhtarlarımızla kurduğumuz doğrudan iletişime büyük önem veriyoruz. Yıl boyunca bize ilettikleri konuları ilgili ekiplerimizle değerlendiriyor, yürüttüğümüz çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz. Bu iletişimin saha çalışmalarımıza önemli katkısı oluyor. Üstlendikleri sorumluluk için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum."

Ziyaret sonunda muhtar derneği başkanları ve mahalle muhtarları, OEDAŞ heyetine gösterdikleri nezaket ve kurumsal iş birliği yaklaşımı için teşekkür ederek iletişimin kesintisiz sürmesi temennisinde bulundu.

Gönderen: haber
1733 defa okundu 
 


Ekonomi
TEITECH Ailesi Eskişehir’de Buluştu: 1250’yi Aşkın Çalışan "Tech’iz" Etkinliğinde Bir Araya Geldi
Bakan Yaşar Güler Eskişehir’de Alp Havacılık’ı Ziyaret Etti: Savunma Sanayi Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Millî Savunma Bakanı Güler Eskişehir’de: 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü 100 Yaşında!
Sanayide Süreç İstikrarı Ve Verimlilik İçin ESO’dan Önemli Eğitim
Neapco’dan Eskişehir OSB’ye 35 Milyon Euro’luk Dev Yatırım: Hem Fabrika Açılışı Hem Ford Q1 Ödülü!

 

 

Haberler / Duyurular

Menü


Ürün / Hizmet 
Böcek İlaçlama
 

Anket
Böcek İlaçlama Hizmeti Almayı Düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır
Kararsızım

Sonuçlar

Son Haberler
TEITECH Ailesi Eskişehir’de Buluştu: 1250’yi Aşkın Çalışan "Tech’iz" Etkinliğinde Bir Araya Geldi
Bakan Yaşar Güler Eskişehir’de Alp Havacılık’ı Ziyaret Etti: Savunma Sanayi Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Millî Savunma Bakanı Güler Eskişehir’de: 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü 100 Yaşında!
Sanayide Süreç İstikrarı Ve Verimlilik İçin ESO’dan Önemli Eğitim
Neapco’dan Eskişehir OSB’ye 35 Milyon Euro’luk Dev Yatırım: Hem Fabrika Açılışı Hem Ford Q1 Ödülü!
OEDAŞ’tan Eskişehir Muhtarlarına Anlamlı Ziyaret: "Doğrudan İletişime Büyük Önem Veriyoruz"
Türkiye’nin Lojistik Ve İletişim Devı PTT AŞ 186 Yaşında!
Torba Kanun Teklifi TBMM Yolunda: 1 Milyona Yakın Vatandaşın GSS Borcu Siliniyor!
Eskişehir’de Tüketiciyi Koruma Denetimi: Ticaret İl Müdürlüğü’nden 166 Bin TL Cezai İşlem!
Eskişehirli Kadın Çiftçiler Kütahya’da Saha İncelemesinde: Kuşburnu Üretiminde Hedef Bölgesel Liderlik!
Eskişehir Böcek İlaçlama - 0549 547 26 87