Eskişehir İclal Temizlik Şirketi
Ev, Merdiven, Villa, Büro, Okul ve İnşaat Sonrası Temizlikleri
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü caddesi No:20/32

iletisim@iclaltemizlik.com
0501 666 94 21 - 0530 746 82 66 - 0542 260 86 02

Odunpazarı’nda İcra Mesaisi: Mülkler Bitti, Sıra Vatandaşın Vergisinde!

24.04.2026 

Mirasyedi Belediyecilikte Son Perde: Mülkler Bitti, Sıra Vatandaşın Vergisinde!

Eskişehir – Odunpazarı Belediyesi’nde "mirasyedi" yönetim anlayışının faturası her geçen gün ağırlaşıyor. Bugüne kadar belediyeye ait mülkleri birer birer elden çıkaran yönetim, şimdi de gözünü vatandaşın cebine dikti. AK Parti Odunpazarı cephesinden gelen "Mirasyedi Belediyecilik" eleştirilerinin ne kadar haklı olduğu, belediyenin borçları kapatmak için vatandaşa göndermeye başladığı icra tebligatlarıyla bir kez daha kanıtlandı.

Devasa Satış Listesi: 193 Taşınmaz Nerede?

Kamuoyunda yankı uyandıran verilere göre Odunpazarı Belediyesi, şu ana kadar adeta bir emlak ofisi gibi çalışarak devasa bir satış listesine imza attı. 1 otel, 38 mesken, 89 arsa ve 65 tarla olmak üzere toplamda 193 taşınmazı satan belediyenin, bu devasa satışlardan elde ettiği geliri nerelere harcadığı ise hala büyük bir soru işareti. Satılan bu kadar mülke rağmen bütçe açıklarının neden hala kapatılamadığı ve belediyenin neden sürekli icra ile anıldığı Eskişehir halkı tarafından merak ediliyor.

Vatandaşa İcra Kıskacı

Daha önce SMS yoluyla vatandaşları "icra" ile tehdit eden belediye yönetimi, şimdi bu tehditlerini resmi tebligatlara dönüştürmeye başladı. Vatandaşların evlerine gönderilen icra kağıtları, "belediyenin kasası o kadar mı boşaldı?" sorusunu gündeme getiriyor. Hatırlanacağı üzere geçmiş yıllarda da asfalt parası borcu gibi gerekçelerle vatandaşların banka hesaplarına bloke koydurmaya çalışan yönetim, kamuoyundan gelen sert tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak bugünkü tabloda, mülk satışlarından gelen paraların da tükenmesiyle birlikte, yönetimin geri adım atacak bir alanı kalmadığı net bir şekilde görülüyor.

Gönderen: haber
1383 defa okundu 
 


Güncel
Pazar Günü Kapatılacak Denilen Bulvarda "Kaos" Provası: Kimin Sorumluluğu?
Odunpazarı’nda İcra Mesaisi: Mülkler Bitti, Sıra Vatandaşın Vergisinde!
Parkları Ranta Kurban Edenler, Yolu Park Yapmaya Çalışıyor
Çocukların Bayramı, Milletin Gururu: 23 Nisan Şehit Anıl Gül’de Kutlandı
Hasan Polatkan Havalimanı’nda Duygusal Vedalaşma: 134 Hacı Adayı Yola Çıktı

 

 
Ziyaretçi: 2.875.329 - Hit: 2.942.390
eskişehir  eskisehirburada.com
Eskişehir İclal Temizlik Şirketi - 0501 666 94 21 - 0530 746 82 66