Cinetime Eskişehir Sinemaları
Sinema Salonları
Hoşnudiye Mah. Doğruer sokak No:1 Tepebaşı
Özdilek AVM
info@cinetime.com.tr
0 222 330 59 69

Yeşilay Kamp Lideri Yetiştirme Programı başvuruları başladı

20.04.2024 

Yeşilay gönüllülerinin yetkinliklerini güçlendiren en önemli faaliyetlerden biri olan “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na başvurular başladı. 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde düzenlenecek “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na katılmaya hak kazananlar ön değerlendirmenin ardından yapılacak mülakatlar ile belirlenecek.

Yeşilay, düzenlediği gençlik ve gönüllülük kamplarında, ihtiyaca göre dönemsel olarak görevlendirilmek üzere kamp liderleri yetiştireceği programın başvurularını açtı. 

22-35 yaş arasında, Yeşilay’ın misyon ve vizyonuna uygun yaşayan, iletişimi ve insan ilişkileri güçlü, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Akran Uygulayıcısı/Formatörü olup eğitim vermiş ve en az 1 yıldır Yeşilay gönüllüsü olanlar arasından seçilecek lider adayları, eğitimin sonunda Yeşilay’ın tüm kamplarında görev alabilecek yetkinliğe erişecek.

YEŞİLAY KAMP LİDERLERİNİ ARIYOR  

https://www.yesilay.org.tr/tr/haberler/yesilay-kamp-lideri-yetistirme-programiadresi üzerinden 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek başvuruların ve 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak ön değerlendirmelerin ardından başvuru yapan kişilere olumlu/olumsuz dönüş sağlanacak. 6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında ise mülakatlar yapılacak. Mülakatlar online olacak.Mülakatlar sonucunda programa katılmaya hak kazananlar, 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde yapılacak kampa katılabilecek. Ulaşım ve konaklama masrafları Yeşilay tarafından karşılanacak.   

Lider Yetiştirme Eğitim Programı’nın katılımcıları, altı gün boyunca,“Yeşilay kamp modeli eğitimi”, “kamp organizasyonu ve planlama”, “güvenlik ve acil durum yönetimi”, “iletişim ve kültürel çeşitlilik”, “ekip yönetimi ve liderlik”, “zaman yönetimi”gibi eğitimlerle kampçılık hakkında a’dan z’ye bilgi sahibi olacaklar. 

 

Gönderen: journal
3335 defa okundu 
 


Kültür-Sanat
Şatoda halk müziği konseri
Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliğine Renkli Açılış
OEDAŞ’ın resim-şiir yarışması çocuklardaki enerji bilincini gösterdi
Özdilek Eskişehir’de Eğlenceli Çorap Kukla Atölyesi
60 ilden 3 bine yakın izci Çanakkale’de ‘Dedeciğim ben geldim!’ diyerek yürüdü

 

 
Sinema
Komedi Filmi “BEYAZ EŞYA” 10 Mayıs’ta Sinemalarda
“Üç Günlük Dünya” Filmi 3 Mayıs’ta Vizyonda!
Engelsiz Filmler Festivali “Çocuklar İçin” Seçkisiyle Sinemayı Keşfe Çağırıyor
Paranoya filminin çekimleri başladı
“Üç Günlük Dünya” Filmi 3 Mayıs’ta Vizyonda!

Ziyaretçi: 328.992 - Hit: 329.740
eskişehir  eskisehirburada.com
Cinetime Eskişehir Sinemaları - 0 222 330 59 69