Kanatlı Sinema Pink
Kanatlı Sinema Pink
Hoşnudiye Mah. İsmet İnönü Cd. Kanatlı A.V.M. No:57/23 ESKİŞEHİR
ping@kanatli.com.tr
0 222 231 42 92

Yılın En Dokunaklı Hikâyesi “Bi Umut”tan İlk Fragman Geldi

28.04.2025 

Felçli bir Rus gence on yıl boyunca annelik yapan Gülsüm Kabadayı’nın yüreklere dokunan gerçek hayat hikâyesinden ilham alan, yılın merakla beklenen filmi “Bi Umut”un ilk fragmanı yayımlandı. 

Fragman izleyenleri derinden etkilerken, Gülsüm Anne’nin Umut’la kurduğu sessiz ama sarsıcı bağ, büyük küçük herkesi içine çekiyor.

Rumble Medya, NBU Gold A.Ş ve Dijital Sanatlar’ın ortak yapımcılığında, çekimleri Antalya’da süren “Bi Umut” filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Yayımlanan fragman, doktorların 'en fazla üç ay yaşar' dediği, kimliği belirsiz ve ailesi bulunamayan bir genci, 'Bi umut be doktor' diyerek sahiplenen Gülsüm Kabadayı’nın; ona yalnızca bir çatı değil, koşulsuz sevgiyle örülmüş bir yaşam sunmaya karar verdiği ilk anları anlatıyor.

Bu dokunaklı gerçek yaşam öyküsüne toplumun, medyanın ve başta Rusya olmak üzere dünyanın nasıl tanıklık ettiğini sinematografik bir dille yansıtıyor. “Bi Umut”, tam da dünyanın ihtiyaç duyduğu şu günlerde, bir Türk anne ile bir Rus gencin verdiği iyilik, merhamet ve insanlık dersiyle öne çıkıyor.

Yönetmenliğini Gökhan Arı’nın üstlendiği filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Gülsüm Kabadayı’ya Hülya Duyar hayat verirken, Umut karakterinde genç oyuncu Leon Kemstach yer alıyor.

Uzun süredir setlerden uzak kalan ve özlemle beklenen Arzum Onan, filmde kadınlar arası dayanışmayı ön plana çıkartan “Fatma” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Gülsüm Kabadayı’nın üç oğlunu ise Celal Öztürk (Tunahan), Gürberk Polat (Mehmet Ali) ve Hayat Van Eck (Alihan) canlandırıyor.

Fikret Kuşkan, Yüsra Geyik, Mehmet Esen, Levent Ülgen, Füsun Kostak, Gürberk Polat, Bora Kırkım, Necmi Yapıcı, Birce Bircan gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı “Bi Umut” filmi 2025 yılı sonunda sinemaseverlerle buluşacak.

 

Gönderen: journal
1648 defa okundu 
 


Kültür-Sanat
10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
“İmgelerin Ardında” sergisi sanatseverlerle buluştu
Devlet Konservatuarı tarafından “1. Müzikoloji Öğrenci Sempozyumu” gerçekleştirildi
Eskişehirli Gençler Çanakkale Destanı’nın İzinde
Sefa Camii’nde Gençlere Özel Mekan

 

 
Sinema
Yılın En Dokunaklı Hikâyesi “Bi Umut”tan İlk Fragman Geldi
ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ 2025 23 MAYIS’TA BAŞLIYOR!
“Bi Umut” filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Ziyaretçi: 269.673 - Hit: 270.484
eskişehir  eskisehirburada.com
Kanatlı Sinema Pink - 0 222 231 42 92