Eskişehir Reklam
İnternet Yayıncılığı ve Danışmanlık Hizmetleri
Web Tasarım Hosting Alan Adı Tescil Marka Tescil
Web Sitesi Hazırlama Programlama Hizmetleri
Google Street View Yerel Fotoğrafçı

İki Eylül Cd. Yalbı Sk. Arifbey Apt. No:13/13
info@eskisehirreklam.com.tr
0 222 233 25 65 - 0 542 311 63 84

Genel Bilgiler



Firmanızın internette var olması için neler gerekli ?

20 Mayıs 2017 Cumartesi

Geçmiş yıllarda internet kullanımının yaygınlaşması ve zaman zaman yapılan yasal düzenlemelerin de etkisi ile birçok firma İnternet’te var olmanın gerekliliği konusunda doğru bilgiye ulaştı. Ancak firmanızın temel bilgilerinin yer aldığı bir internet sitenizin olmasının yeterli olduğunu düşünmek, ticaret odasına marka tescili için başvurmanın “marka olmak” için yeterli olacağını düşünmek gibi olacaktır. Yani konu ile ilgili yasal zorunluluklarınızı yerine getirmeniz, size iş hacmi veya kârlılık artışı açısından hiçbir yarar sağlayamayacaktır.

İşlerinize internet trafiğini ve yeni müşterileri kazandırmak için, onların karşısına çıktığınıza ve ikna edici olduğunuza emin olmalısınız. Bunun için de internet sitenizin günümüzde kullanılan teknolojiler ile uyumlu ve tüm fonksiyonları ile çalışan bir bütün halinde olması gerekir. Yani bir emlak sitesi için ilanların harita üzerinde ve fotoğrafları ile birlikte görüntülenebilmeleri önemli iken, bir haber portalı için kullanıcıların yorum ve içerik girebilmeleri ile bunların yönetimi önemlidir. İnternet sitesi kurma fikri kafanızda oluşmaya başladığı anda, kuracağınız sitenin amacı ile fonksiyonları arasındaki bağları düşünmeye de başlamalısınız.

Sürekli değişen internet ortamı, sürekli artan masraflar

Günlük hayatta en çok kullandığımız internet sitelerine dikkat edin. Google, Facebook, Gmail gibi internet siteleri sürekli olarak yeni fonksiyonlar ekler ve tasarımlarını değiştirirler. Zira gelişen teknoloji ile birlikte artan kullanıcı sayısı ve kullanıcıların giderek yükselen beklenti seviyesi ile baş edebilmek için sürekli ve hummalı bir çalışma gerekmektedir. Bu nedenle başarılı internet siteleri sık sık yenilikler yaparak kullanıcılarının karşısına dinamik biçimde çıkarlar.

Bu ortamın içerisinde firmanızın halen solda menüsü sağda içerik penceresi ve alt kısımda adres bilgileri ile doksanlı yılların “İxir” reklamlarından fırlamış bir internet sitesi ile boy göstermesini istediğinize emin misiniz? 

 

 

Eskişehir web tasarım, eskişehir reklam, eskişehir hosting eskisehirreklam.com 

 


5038 kez okundu


Diğer Başlıklar


Web ihtiyaçlarınız için doğru adres!  
Kullanıcı deneyimini geliştirmek için 6 Basit Adım  
Web Tasarım SEO İlişkisi  
Web sitenizden, nasıl daha fazla iş alabilirsiniz ?  
Firmanızın internette var olması için neler gerekli ?  
Kurumsal Web Siteleri İçin Tasarım Önerileri  

Toplam Kayıt: 6 [6 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
Firmanızın internette var olması için neler gerekli ?