Eskişehir Kurbanlık
Hayvancılık - Kurban - Kurbanlık - Büyükbaş - Küçükbaş Kurban Satış Hizmetleri
Sevinç Mahallesi, 234. Sokak, No:23
kurbanlik@eskisehir.net.tr
0507 589 55 28 - 0507 589 55 26 - 0532 426 81 94

Haberler



Kurbanlık Telaşı Şimdiden Başladı.. Bu Yıl Nereden Alsam Diyenlerin Dikkatine

1 Haziran 2020 Pazartesi

Sinan Türkmen (35) Eskişehir'e oldukça yakın bir mahallede, çok temiz ve doğal bir ortamda kurbanlık hayvan yetiştiriyor. Eskişehir'de uzunca bir zaman kasap olarak çalışmış ve müşterileri arasında hazırladığı etlerle ün yapmış bir isim. Eskişehir'in en önemli kasap dükkanları onun peşindeyken o çok sevdiği kasaplığı bırakıp hayvancılık yapmaya başlamış. İnsanların et alırken neyin peşinde olduklarını bildiği için bu arayışı karşılamaya yönelik hayvan yetiştirme gayretinde. 

KASAPLIKTA ELDE ETTİĞİ TECRÜBELER IŞIĞINDA HAYVANCILIK YAPMAYA BAŞLAMIŞ

Birçok kişinin kurban alırken yaşayabileceği sıkıntıları keyfe çevirmenin derdinde olduğunu belirten Türkmen, kurbanlık konusunda çok iddialı. Hayvanlarının şişirme hayvan olmadığını ve tamamen doğal rasyonlarla, mısır silajı ve yonca ile beslendiği kaydeden Türkmen, yaşanan sıkıntılı süreçler nedeniyle vatandaşın ekonomik olarak sıkıntıya girdiğini, kendilerinin bu sıkıntılı ortamda kurban kesecek ailelere indirimlerle katkı sağlamayı planladıklarını ifade etti. 

1000 METRE KARELİK KAPALI ALANDA ÇAY-İÇECEK, KAHVALTI YA DA ÖĞLE YEMEĞİ İKRAMI

Son yıllarda yaklaşık 100 kurban kestiklerini vurgulayan Türkmen, daha çok Eskişehirlinin çok daha uygun fiyate çok daha leziz ete sahip kurbanlık alabilmeleri için çalıştıklarını aktardı. Türkmen, müşterilerinin kurbanlıkları kesilip parçalanırken bekleyebilecekleri 1000 metrekarelik kapalı alanları bulunduğunu, bu alanda ailece oturup çaylarını içebilecekelrini, kahvaltılarını edebileceklerini ya da öğle yemeklerini yiyebileceklerini hatırlatarak "Biz ikramı, ikram etmeyi severiz. Bu yüzden bizimle bir kez çalışan hemşehrilerimiz bir daha bizden vazgeçmezler" diye konuştu.

Türkmen düzenledikleri kurbanlık kampanyası ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

ÇOK KÜÇÜK YAŞLARDAN BERİ HAYVANCILIĞIN HER AŞAMASINDA ÇALIŞTIM

"Sevinç köyünde ikamet ediyorum. Burada çiftçilik meselğini icra ediyorum. Daha önce kasaplık yapmaktaydım.  Bu işin çok küçük yaşlarda çiftçiliğini yaparak başladım ve en üst mertebesi kasaplığa kadar tüm tecrübeler bizde mevcut. Dolayısıyla bizim müşterimiz olacak kişilerin et lezzeti olarak, et kalitesi olarak neyi aradıklarını biz çok iyi biliyoruz.

HAYVANLARIMIZ ŞİŞİRİLME HAYVAN DEĞİL, TAMAMEN DOĞAL SÜREÇTE YETİŞTİRİLİYOR

Hayvanlarımız tamamen doğal rasyonlara uygun, doğal sürece uygun, şişirilmeden uzun vadede yetiştirilmiş, çok sağlıklı, bütün kurbanlık özelliklerine sahip; yaşına, sağlığına varana kadar, o şekilde yetiştirilmiş hayvanlarımız. Dolayısı ile bizden kurban aldığınız esnada vecibeyi, kurban ibadetini dört dörtlük yerine getirmiş olacaksınız inşaallah.

ÇOK GENİŞ BİR MEZBAHAMIZ VE 75 DÖNÜMLÜK OTOPARKIMIZ VAR; ŞEHİR MERKEZİNE 10 KİLOMETRE UZAKTAYIZ

Kesimhanemiz 400-450 metrekare üzerine kurulu geniş bir mezbahanemiz var. Aynı zamanda 75 dönüm, bakın yanlış duymadınız 75 dönümlük otopark alanımız var. Kesinlikle "Aracımı nereye koyacağım" derdiniz hiç yok. Şehir merkezine 10 kilometre uzaktayız. Bizi tercih etitğinizde yağmur görmeden, güneş görmeden geldiğiniz saatten sonra en fazla 1-1,5 saat sonra evinizde olacaksınız. 

YENİDEN KASAP ARAMAYASANIZ DİYE ET VE KEMİKLERİNİZİ MÜMKÜN MERTEBE KÜÇÜK DOĞRUYORUZ

Gayet steril, gayet hijyen bir ortam ve şekilde kesimlerimiz gerçekleştirilmekte. Sizi yeniden kasap arama durumunda bırakmıyoruz; olabildiğince kemiklerinizi küçük küçük doğruyoruz. Şerit testereler makine envanterimiz içerisinde bulunuyor.

KÜSPE YEDİRMİYORUZ, DOĞAL RASYONA UYGUN OLARAK BESLİYORUZ

Burada geniş, gayet ferah, ailece gelebileceğiniz çok geniş bir ortamımız söz konusu. Burada kısa bir sürede olsa köy hayatını, çoluk- çocuk doya doya yaşayabileceğiniz bir ortamımız söz konusu. Aynı zamanda küspe sıkıntısı, aklınıza soru işareti olarak gelmesin. Hayvanlarımıza doğal rasyonu bozmadan mısır silajı ve yonca yedirmekteyiz. Öyle şişirmek, mutasyona uğratmak söz konusu değil. 

HAYVANLARIMIZIN ETİNİN LEZZETİ KUZU ETİYLE EŞDEĞERDİR

Hayvanlarımız doğal sürece bırakılmış durumda. 5 ayda 6 ayda şişirilme hayvanlar kesinlikle değil; bir yıla yayılan bir besi sürecinden geçmektedirler. Onun için etinin lezzeti kuzu etiyle, evet abartısız söylüyorum kuzu etiyle eşdeğerdir.  Evet, iddialıyız biz ez lezzeti konusunda. 

DİĞER ÇİFTLİKLERE GÖRE HAYVAN BAŞI 2-3 BİN LİRA FİYAT AVANTAJI SAĞLIYORUZ

Fiyatlarımızı bu sene çok uygun tuttuk. Diğer çiftliklere göre mal başı, hayvan başı en az 2 bin lira, 3 bin lira düşük ücretlerde hayvan grup olarak alabileceksiniz. Hisselerde taksit kolaylığımız söz konusu. Çiftliğimizi tanıtım amaçlı hazırladık bu kampanyaları. Dileriz bizi tercih edersiniz."

Türkmen, müşterilerinin O507 589 55 28 numaralı hattan kendilerine ulaşarak kurbanlık hayvan ve kurban kesim hizmetleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi. (EH)

NOT: Haberin videosundan Sinan Türkmen verdiği bilgileri ve Türkmenoğulları Çiftliğinin bulunduğu ortamı ayrıntılı olarak izleyebilirsiniz.

 

Eskişehir Kurbanlık

 


933 kez okundu


Diğer Başlıklar


KURBANLIK SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR . !!!  
2021 Kurbanlık Satışlarımız Devam Ediyor  
Kurbanlık Telaşı Şimdiden Başladı.. Bu Yıl Nereden Alsam Diyenlerin Dikkatine  
2020 Yılı Kurban Satışlarımız Başlamıştı  
2018 Yılı Kurban Satışlarımız Başlamıştı  
Eskişehir Kurbanlık Fiyatları  
2018 Kurban Bayramı  
2018 Yılı Kurban Satışlarımız Başladı  
Kurban Hisse Kayıtları ve Satışlarımız Başlamıştır  

Toplam Kayıt: 9 [9 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
Kurbanlık Telaşı Şimdiden Başladı.. Bu Yıl Nereden Alsam Diyenlerin Dikkatine
Kurbanlık Telaşı Şimdiden Başladı.. Bu Yıl Nereden Alsam Diyenlerin Dikkatine