Eskişehir Güvenlik Sistemleri
Güvenlik Kamera Sistemleri
İkieylül Cd. Yalbı Sk. Arifbey Apt: No:13/13
guvenlik@eskisehir.net.tr
0542 311 63 84

Duyuru



Bosch Alarm Sistemleri

28 Ocak 2015 Çarşamba

Güvenlik konusu her geçen gün önemini yaşanan olaylardaki artışla daha da hissettiriyor.

Ancak karşınıza çıkan pek çok marka ve firma arasında hangi hizmeti almalısınız, hangi ürünler daha öncelikli gibi pek çok soru kafalarımızı karıştırıyor.

Biz de bu noktada size üstün Bosch Kalitesini ve geniş ürün skalasını sunuyoruz. Aynı zamanda yılların tecrübesi ile Güvenlik Datacenter Hizmetleri ile 7/24 sizin adınıza işyeri, ev, ofis ve depolarınızın güvenliğini takip eden bir sistem mevcut.

Ayrıca sistemin bir diğer avantajı ise sisteme entegre edilebilen güvenlik dedektörlerinin yanında yangın dedektörleri ile yangın riskine karşıda önceden önlem almış ve yine 7/24 çağrı merkezinin takibinden yararlanmış olacaksınız.

Piyasada eş değer olarak düşünebileceğiniz Çağrı Merkezi hizmetlerinin aksine oldukça ekonomik seçeneklerle satın alabileceğiniz çağrı merkezinde alışılmış Bosch Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti ilkesinin artılarını yaşayacaksınız.

Mobil uyumlu sistemler sayesinde sisteminizin nasıl kullanıldığını, hangi şifrelerle giriş yapılıp yapılmadı gibi pek çok detay takip altında.

Alarmınızı kurmayı unutarak iş yerinizden ayrıldınız mı? Rahat olun çağrı merkezimiz hemen sizleri bilgilendiriyor? 10 larca personeliniz var ama gece birisi şifreyi bildiği için girebilecek mi? hayır sizden habersiz tek bir hareket bile olması mümkün değil?

Alarm sistemlerimiz firmanızın ihtiyaçlarına göre belirlenmekte ve kurulum sonrasında gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra  ücretsiz olark 1 YIL çağrı merkezi hizmetimizden yararlanıyorsunuz. Daha sonraki yıl ise oldukça uygun seçeneklerle hizmeti almaya devam edebilirsiniz. istemezseniz de sistem telefon sisteminiz üzerinden her türlü hareketle ilgili sizleri uyarmaya devam eder.

Evcil Hayvanlarınız mı var?

Özellikle evlerde evcil hayvanları olanların tedirgin olduğu konulardan birisi olan bu durum acaba evcil hayvanımızın hareketleri alarm sistemini devreye sokarmı diye merak ediyorlar. Burada da hassasiyet ayarlaması ile sistemin sorunsuz çalışması için gerekli ayarlamaları yapabiliyoruz.

Detaylı bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz

 

 

 


7648 kez okundu


Diğer Başlıklar


Bosch Alarm Sistemleri  
Güvenlik Kamera Sistemleri  

Toplam Kayıt: 2 [2 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
Bosch Alarm Sistemleri