Eskişehir Çiçek Bankası
Eskişehir Çiçek Bankası
Eskişehir çiçek bankası Online çiçek satış çiçek gönderme
Eskişehir çiçek bankası Online çiçek satış çiçek gönderme
 
 
 
Kurumsal Banka Hesap No
 
 
Ana Sayfa  
Genel Bilgiler >  
Çiçek Hikayeleri >  
İletişim  




 


Genel Bilgiler



Genel Bilgiler
Bir erkeğe çiçek göndermek...

10 Kasım 2014 Pazartesi

Bir erkeğe hediye seçerken kadınların en merak ettikleri şey erkeğin hediye olarak çiçek aldığında nasıl bir reaksiyon göstereceğidir. Amerikan Çiçekçiler Derneğinin yaptığı bir araştırmaya göre, erkeklerin %60′ından fazlası Sevgililer gününde çiçek hediye edilmesinden memnun olacaklarını söylemişlerdir. Erkekler bir bayana hangi nedenle çiçek gönderiyorlarsa, yine aynı nedenle kendilerine gönderilmesinden hoşlanırlar, bu neden “takdir edilme” duygusudur. Sevdiğiniz erkeğe iş yerinde çiçek gönderildiğini hayal edin. Kendisine neden çiçek gönderildiği konusunda esrarlı bir his oluşur ve iş arkadaşları sevdiğiniz erkeği kıskanır ve gıpta ederler.

Hepimiz özel olduğumuzu hissetmek isteriz ve bu erkekler için de geçerlidir. Erkekler için çiçek seçerken, turuncu, kırmızı, mor, parlak sarı ve altın renkleri üzerinde durunuz, zira erkekler parlak ve güçlü renklere daha iyi tepki verirler. Pastel renkler ve geleneksel efemine dizaynlardan kaçınınız. Eğer hangi çiçek çeşitlerinin uygun olduğundan emin değilseniz, işe bir bitki göndererek başlayabilirsiniz.

Aynı zamanda, ona ne zaman çiçek göndereceğinizi tayin etmek için, onun size çiçek gönderdiği okazyonları düşününüz. Eğer o size, doğum gününüzde veya yıldönümlerinizde çiçek gönderiyorsa, siz de ona aynı özel günlerinde çiçek gönderiniz.

Bu günler dışında, Sevgililer Günü, Terfi, Babalar Günü, veya “İçimden Geldiği için” gibi vesileler bir erkeğe çiçek göndermek için hoş fırsatlardır.

Erkeklerin çoğunluğu kendilerine çiçek hediye edilmesinden hoşlanırlar ve günümüzde kendi evlerine ve ofislerine çiçek satın alan erkeklerin sayısı giderek artmaktadır. Erkekler de çalışma masalarının üzerinde parlak bir aranjman veya evlerinin antrelerinde mis kokulu çiçeklerden hoşlanırlar.

Not:Çiçeği alacak kişinin belli bir hobisi varsa,buna hediyenizle dikkat çekmeniz iyi bir yol olabilir. Mesela golf oynayan biriyse,

 

paketin içine bir kutu golf topu sıkıştırabilirsiniz.

 

Otomobillere meraklıysa, pakete birkaç otomobil dergisi koyabilirsiniz.

 


3868 kez okundu


Diğer Başlıklar


Bu sorunun cevabını, yani çiçeklerin insanların duyguları ve kendilerini daha iyi hissetmeleri üzerindeki olumlu etkilerini, çiçek endüstrisinin bir parçası olan bizler çok iyi bilmekteyiz ancak bu olumlu etkinin bilimsel olarak kanıtlanması için New Jers  
Çiçekler Neden Bizi Mutlu eder?  
Bir erkeğe çiçek göndermek...  
Çiçek isimleri....  
Bitkilerin Latince isimleri  
Sevdiğinize Uygun Çiçek Seçimi  
Çiçekçi Önerileri  
Saksı Çiçek Bakımı  
Vazoda Çiçek Ömrünü Uzatmak İçin  
Arajman Yapımı  
Burçlar ve Çiçekler  
Özel Günler  
Çiçekler Konuşurmu?  
Sevdiğiniz çiçek türüne göre kişilik özellikleri...  
Çiçek, Çiçekçi ve Çiçek Gönderimi Hakkında Genel Bilgiler  
Sen hiç gülümseyen çiçek gördün mü?  
Rüyada Çiçek Görmek  

Toplam Kayıt: 17 [17 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
 
  Ziyaretçi: 1401799 - Hit: 3868