Eskişehir Çiçek Bankası
Eskişehir Çiçek Bankası
Eskişehir çiçek bankası Online çiçek satış çiçek gönderme
Eskişehir çiçek bankası Online çiçek satış çiçek gönderme
 
 
 
Kurumsal Banka Hesap No
 
 
Ana Sayfa  
Genel Bilgiler >  
Çiçek Hikayeleri >  
İletişim  




 


Genel Bilgiler



Genel Bilgiler
Burçlar ve Çiçekler

10 Kasım 2014 Pazartesi

KOÇ BURCU ÇİÇEĞİ - SÜMBÜL

İlkbahar koç burcunun zamanıdır. Koç burcu Sümbül çiçeği ile ilk baharda mutlu olur. Pembe, mavi, beyaz ve mor renkler koç burcunu etkiler. Koç burcu ilkbahar çiçeklerini genellikle ev ortamında cam kenarında yetiştirirler.

 

 

YENGEÇ BURCU ÇİÇEĞİ - AKDENİZ LALESİ

Yengeç burcunu bir Akdeniz çiçeği olan anemon güçlü renkleri ile büyülemektedir. Anemonlar kendilerine özgü yapısıyla yengeçleri yansıtmaktadırlar. Anemon çiçekleri küçük gruplar halinde rahatsız edilmeden yetiştirilmelidir.

 

 

TERAZİ BURCU ÇİÇEĞİ - DALYA


Terazi burcu kendisi gibi oldukça şık ve barok güzelliğine sahip dalya çiçeklerini tercih eder. Yarım, tam dolu dalya çiçekleri değişik renkli ve yapraklıdırlar. Dalya çiçeğinin türleri her yıl artmaktadır.

 

 

AKREP BURCU ÇİÇEĞİ  DEVE DİKENİ

Akrepler burcu hareketi yapıları nedeniyle dağlarda bulunan dikenlerin güzelliği ilgisini çekmektedir. Centiyane çiçeği gibi dağ çiçekleri akrep burcunu etkilemektedir.

 

BAŞAK BURCU ÇİÇEĞİ - MARGİT

Başak burcu bakımı kolay çiçeklerden hoşlanmaktadır. Her yere uyum sağlayabilmesi sebebiyle margit çiçeği başak burcu için uygun bir çiçektir.Parlak beyaz ve renkli halleri ile başak burcunun dikkat çeker.

 

OĞLAK BURCU ÇİÇEĞİ - AMARİL

Çalışkan yapısı ile tanınan oğlak burcu uzun boylu amariller çiçeğinden hoşlanır. Kırmızı ilk tercihidir. Oğlak burcu Amaril çiçeğinede kendisi gibi ilgi ve özen gösterir.

 

KOVA BURCU ÇİÇEĞİ - KARDELEN

Kış ayından sonra ilk açan çiçeklerin başında gelen Kardelen çiçeği Kova burcunu etkilemektedir. Kardelen çiçeği ilkbaharın gelişini haber verir. Parlak renkleriyle çimleri dolduran ve etrafına güzel kokular yayan kardelen çiçeğini çok sever.

 

ASLAN BURCU ÇİÇEĞİ - ORKİDE

Aslan burcu gösterişli çiçeklerden hoşlanır. Aslan burcunun favori çiçeği bu yüzden orkidedir. Orkidenin büyüleyici renkleri aslan burcunu fazlasıyla etkilemektedir.Orkidelerin günümüzde 25.000 den fazla çeşidi bulunmaktadır.

 

BOĞA BURCU ÇİÇEĞİ - LALE

Boğa burcu yaşama sevinci ile dolu olduğundan dolayı, canlı renklere sahip çiçeklerden hoşlanır. Boğa burcunun çiçeği laledir. Boğa burcu için evinde bir bahçe yoksa laleler ile doldurulmuş bir vazo da yeterli olacaktır.

 

İKİZLER BURCU ÇİÇEĞİ - GÜL

İkizler burcunun sembolü güldür. İkizler burcunu çiçeklerin kraliçesi özellikle etkiler. İkizler burcu gülün çekiciliği ile birlikte gülün nasıl yetiştirileceğinide bilir. Bu çiçeğin bakımı ve diğer işleri konusunda uzmandır.

 

YAY BURCUNUN ÇİÇEĞİ - ZAMBAK

Yay burcunun çiçeği zambaktır. Zambağın güzelliği ve kokusu yay burcunu büyüler. Yay burcunun genellikle tercihi beyaz kral zambağı olsa da kırmızı ateş zambağı da yay burcunu mutlu edecektir.

 

BALIK BURCUNUN ÇİÇEĞİ - NERGİS

İlkbaharda balık burcunun doğumu ile birlikte nergis çiçekleride çiçek açmaktadır. ilkbahar çiçeği nergise aittir. Parlak sarı rengi ile birlikte özellikle trompet nergisi balık burcu için büyüleyicidir.

 


2840 kez okundu


Diğer Başlıklar


Bu sorunun cevabını, yani çiçeklerin insanların duyguları ve kendilerini daha iyi hissetmeleri üzerindeki olumlu etkilerini, çiçek endüstrisinin bir parçası olan bizler çok iyi bilmekteyiz ancak bu olumlu etkinin bilimsel olarak kanıtlanması için New Jers  
Çiçekler Neden Bizi Mutlu eder?  
Bir erkeğe çiçek göndermek...  
Çiçek isimleri....  
Bitkilerin Latince isimleri  
Sevdiğinize Uygun Çiçek Seçimi  
Çiçekçi Önerileri  
Saksı Çiçek Bakımı  
Vazoda Çiçek Ömrünü Uzatmak İçin  
Arajman Yapımı  
Burçlar ve Çiçekler  
Özel Günler  
Çiçekler Konuşurmu?  
Sevdiğiniz çiçek türüne göre kişilik özellikleri...  
Çiçek, Çiçekçi ve Çiçek Gönderimi Hakkında Genel Bilgiler  
Sen hiç gülümseyen çiçek gördün mü?  
Rüyada Çiçek Görmek  

Toplam Kayıt: 17 [17 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
 
  Ziyaretçi: 1401797 - Hit: 2840